1 l jordgubbar
3 dl vispgrädde
5 cl apelsinlikör eller pressad apelsin
socker
1. Mixa 2/3 av bären till mos. Vispa grädden. Blanda bären med vispad grädde och likör eller apelsinsaft. Smaka av med socker.
2. Slå upp i en skål. Kyl väl och garnera med resten av bären vid serveringen.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…