250 g färska jordgubbar
eller frysta, tinade
2 tsk rivet citronskal
4 ägg
0,5 dl råsocker strö
1 dl crème fraîche
2 msk maizena
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Smörj en ugnssäker form och lägg i bären. Vispa ägg och socker och tillsätt crème fraîche, maizena och rivet citronskal.
3. Bred smeten ovanpå bären och grädda mitt i ugnen ca 35 minuter och servera.
5 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…