Placeholder

Jennys spenatsoppa

Ingredienser

1 gul lök
1 - 2 msk olivolja
1,5 l vatten
4 - 5 msk grädde
500 g hackad fryst spenat
3 - 4 dl crème fraîche
1,5 köttbuljongtärning
ev 1 - 2 msk vetemjöl
salt
peppar
muskot
timjan

Gör så här

1. Skala och hacka löken. Fräs den i olja och krydda med timjan. Häll i vatten och buljong och låt koka upp.

2. Lägg i spenaten och låt sjuda 5 minuter. Häll i crème fraîche och grädde och låt sjuda 10 - 15 minuter. Smaka av med salt, peppar och muskot.

4 - 5 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.