1 gul lök
1 - 2 msk olivolja
1,5 l vatten
4 - 5 msk grädde
500 g hackad fryst spenat
3 - 4 dl crème fraîche
1,5 köttbuljongtärning
ev 1 - 2 msk vetemjöl
salt
peppar
muskot
timjan
1. Skala och hacka löken. Fräs den i olja och krydda med timjan. Häll i vatten och buljong och låt koka upp.
2. Lägg i spenaten och låt sjuda 5 minuter. Häll i crème fraîche och grädde och låt sjuda 10 - 15 minuter. Smaka av med salt, peppar och muskot.
4 - 5 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…