225 g frysta hallon
färsk mynta
1 msk råsocker
2 dl grädde
150 g mascarpone
0,5 dl florsocker
2 - 3 msk lemon curd
rivet skal av 0,5 citron
ev någon msk citronsaft
10 amarettikakor eller
en handfull mandelbiskvier
1. Tina bären och blanda med finhackad mynta och råsocker. Fördela i glas.
2. Vispa grädden och blanda med mascarpone, lemon curd och citronzest. Klicka krämen över bären.
3. Dekorera med myntablad och smulade amarettikakor eller mandelbiskvier.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng