Placeholder

Italiensk citroncrème

Ingredienser

225 g frysta hallon
färsk mynta
1 msk råsocker
2 dl grädde
150 g mascarpone
0,5 dl florsocker
2 - 3 msk lemon curd
rivet skal av 0,5 citron
ev någon msk citronsaft
10 amarettikakor eller
en handfull mandelbiskvier

Gör så här

1. Tina bären och blanda med finhackad mynta och råsocker. Fördela i glas.

2. Vispa grädden och blanda med mascarpone, lemon curd och citronzest. Klicka krämen över bären.

3. Dekorera med myntablad och smulade amarettikakor eller mandelbiskvier.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr