2 ägg
2 dl socker
100 g mjukt smör
1,25 dl vetemjöl
1 krm bakpulver
0,5 tsk vaniljsocker
100 g smält blockchoklad
1 dl grovhackade nötter
1. Sätt ugnen på 175 grader. Gör en låda av bakplåtspapper, ca 20 x 30 cm stor.
2. Vispa ägg och socker med smör. Tillsätt mjöl blandat med bakpulver och vaniljsocker. Rör ned den smälta blockchokladen och de hackade nötterna.
3. Häll smeten i papperslådan och grädda 20 - 25 minuter. Låt kakan kallna och skär sedan upp den i rutor.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…