4 - 6 fläskkotletter
50 g smör
500 g purjolök
200 g champinjoner
3 tomater
3 dl grädde
1 pkt bacon
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Skär det vita på purjolöken i 2 cm tjocka skivor. Lägg det i en eldfast form. Bryn kotletterna, krydda med salt och peppar och lägg dem över purjolöken.
3. Bryn champinjonerna, klyfta tomaterna och lägg dem över kotletterna. Häll grädden över. Gratinera 1 timme.
4. Stek baconet och lägg det ovanpå vid serveringen.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…