200 g hasselnötscrème
200 g färskost
3 msk florsocker
2,5 dl grädde
krossade kakor till strössel
1. Vispa hasselnötscrème, färskost och florsocker fluffigt och klimpfritt med elvisp ca 1 minut. Vispa grädden löst i separat bunke, den ska precis tjockna och bilda toppar.
2. Häll grädden över chokladblandningen och vispa ihop för hand tills smeten blir fluffig. Ställ i kylen minst 30 minuter före servering. Strö över krossade kakor.
3. Doppa fruktbitar i såsen.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…