Placeholder

Himmelsk chokladdipp

Ingredienser

200 g hasselnötscrème
200 g färskost
3 msk florsocker
2,5 dl grädde
krossade kakor till strössel

Gör så här

1. Vispa hasselnötscrème, färskost och florsocker fluffigt och klimpfritt med elvisp ca 1 minut. Vispa grädden löst i separat bunke, den ska precis tjockna och bilda toppar.

2. Häll grädden över chokladblandningen och vispa ihop för hand tills smeten blir fluffig. Ställ i kylen minst 30 minuter före servering. Strö över krossade kakor.

3. Doppa fruktbitar i såsen.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.