Placeholder

Heta grytan

Ingredienser

400 g fläskfilé
150 g chorizo
smör
0,5 tsk salt
1 röd paprika
0,5 dl vatten
2 dl crème fraîche
ev syltlök

Gör så här

1. Skär köttet och korven i skivor. Salta och stek köttet i smör i en stekpanna, lägg i korven och låt den steka med någon minut.

2. Kärna ur och skär paprikan i mindre bitar. Lägg dem i pannan.

3. Tillsätt vatten och crème fraîche och låt koka på svag värme under lock 3 - 5 minuter. Tillsätt ev syltlök.

4. Servera med ris eller potatis och sallad.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Imponerande "fullträff" hyllas av experterna
99 kr