600 g blandfärs
500 g vitkål
2 gula lökar
4 morötter
4 vitlöksklyftor
2 tsk sambal oelek
2 msk soya
ev salt
ev peppar
1. Strimla vitkålen, skala morötterna och skär dem i tunna strimlor. Skala och skiva löken.
2. Stek färsen i litet smör tills den är nästan klar. Tillsätt vitkål, morötter, lök och vitlök och låt det få steka med tills det mjuknar.
3. Smaksätt med sambal och soya och krydda med salt och peppar om det behövs.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng