4 dl grädde
1/2 stor brk kondenserad mjölk eller 2 mindre brk
1 tsk vaniljsocker
Övrig smaksättning: dajm, citron, apelsin, bär, sylt mm.
Vispa grädden med vaniljsockret, rör ner mjölken och ev. smaksättning.
Häll upp i plastlåda eller kakform och ställ i frysen minst 4 timmar.
Ta fram 1/2 timme före servering.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…