100 g margarin
2 dl socker
1 dl mjölk
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
6-7 dl havregryn
1.Hetta upp margarin, socker, mjölk och kakao i en kastrull. Koka i en minut.
2.Lyft kastrullen från värmen och blanda i vaniljsocker och havregryn.
3.Häll smeten i en långpanna, ställ kallt och låt svalna/stelna. Skär eller bryt i mindre bitar.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…