150 g vit choklad
1.5 dl vispgrädde
1.5 dl riven kokos
2.5 dl havregryn
1 st lime saft och finrivet skal av
lime
1 dl riven kokos att rulla bollarna
1. Hacka chokladen grovt. Koka upp vispgrädden, dra kastrullen från plattan, tillsätt chokladen och rör tills den har smält. Rör ner kokos och havregryn och sedan limesaft och -skal. Låt smeten svalna och svälla i cirka 30 minuter så blir det lättare att rulla bollarna.
2. Rulla bollar och doppa i riven kokos. Kan förvaras i rumstemperatur i 3–4 dagar. Stoppa dem i kylen för ökad hållbarhet.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng