200 g rumsvarmt smör
2,5 dl socker
3 ägg
skal och saft av 1 apelsin
1,5 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
3,5 dl vetemjöl
1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en springform.
2. Rör smör och socker pösigt. Tillsätt ett ägg i taget och blanda ned rivet apelsinskal, saft, bakpulver, vaniljsocker och vetemjöl. Rör till en slät smet.
3. Bred ut smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen ca 40 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk