Placeholder

Hallonsviss

Ingredienser

0,5 dl hackad mandel
2 - 3 dl vispgrädde
1 - 1,5 l vaniljglass
ett par rejäla nävar maränger
eller efter smak
färska eller frysta hallon

Hallonsås:
3 dl hallon
2 - 3 msk vatten
1 msk florsocker

Gör så här

1. Lägg hallonen till såsen i en skål och rör dem med vatten och florsocker.

2. Hacka mandeln och rosta den lätt i en torr stekpanna. Vispa grädden. Varva glass, hallonsås, grädde och maränger i en vacker skål.

3. Toppa med färska hallon och rostad mandel. Servera direkt.

4 - 6 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Imponerande "fullträff" hyllas av experterna
99 kr