Placeholder

Hallonsmulpaj med chocolate chip

Ingredienser

Smuldeg:
100 g smör
3 msk socker
1 dl vetemjöl
2,5 dl havregryn
50 g mörk choklad, hackad

Fyllning:
500 g hallon
1 dl socker
1,5 msk potatismjöl

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Blanda fyllningen i en pajform. Rör ihop smör, socker, mjöl och havregryn till en smulig deg.

3. Hacka chokladen grovt och blanda ned i smuldegen. Täck hallonfyllningen med smuldegen. Grädda i nedre delen av ugnen ca 15 minuter.

4. Flytta upp pajen till mitten av ugnen och grädda ytterligare 5 minuter tills den fått fin färg.

5. Servera med vaniljglass.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr