2,5 dl hallon
0,5 dl hallonsaft
0,5 dl vatten
0,5 dl gelésocker multi
100 g vit choklad
3 dl grädde
1 dl gelésocker multi
1. Lägg hallon i botten på 4 glas. Koka upp saft, vatten och gelésocker. Fördela saften över hallonen och ställ i kylen för att stelna.
2. Lägg choklad, grädde och gelésocker i en kastrull och smält på svag värme. Låt därefter koka 30 sekunder och ställ åt sidan. Fördela blandningen över hallonen när den svalnat.
3. Ställ pannacottan i kylen till serveringen. Garnera gärna med några hallon.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…