Placeholder

Hallonpannacotta

Ingredienser

2,5 dl hallon
0,5 dl hallonsaft
0,5 dl vatten
0,5 dl gelésocker multi
100 g vit choklad
3 dl grädde
1 dl gelésocker multi

Gör så här

1. Lägg hallon i botten på 4 glas. Koka upp saft, vatten och gelésocker. Fördela saften över hallonen och ställ i kylen för att stelna.

2. Lägg choklad, grädde och gelésocker i en kastrull och smält på svag värme. Låt därefter koka 30 sekunder och ställ åt sidan. Fördela blandningen över hallonen när den svalnat.

3. Ställ pannacottan i kylen till serveringen. Garnera gärna med några hallon.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.