Placeholder

Hallonmuffins

Ingredienser

3 ägg
2,5 dl socker
1 tsk vaniljsocker
1 dl mjölk
100 g smör
3,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
skal och saft av 1 citron
3 dl färska eller frysta hallon

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt. Smält smöret, häll i mjölken och blanda det med äggsmeten.

3. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och vänd försiktigt ned det i smeten. Blanda i citronskal och -saft. Vänd till slut försiktigt ned hallonen i smeten.

4. Placera ut valfria pappersformar i en muffinsplåt och fyll dem till 2/3. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter. Låt svalna.

12 stora cupcakes

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.