75 g smör
3 ägg
1,5 dl socker
1 dl mjölk
4 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
2 dl hallon, blåbär eller jordgubbar
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Smält smöret och låt det svalna en stund. Vispa ägg och socker vitt och pösigt.
3. Blanda vetemjöl, vaniljsocker och bakpulver och blanda ned det i smeten.
4. Fyll formarna till 3/4 med smet och stoppa ned några bär i varje form. Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter.
12 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng