Ingredienser (2 serveringar)
– 1,1 dl hallonpuré
– 6 myntablad
– 1 lime, skuren i klyftor
– 12 cl ljus rom
– 1,2 dl sodavatten
– Hallonpuré (se receptet nedan)
– Is
– Myntablad och hallon till garnering
Hallonpuré:
– 1,1 dl hallon
– 3,5 dl vatten
– 1,7 dl socker
– 1 nypa salt
Gör hallonpurén genom att bland hallon, vatten, socker och salt i en liten kastrull. Koka upp 3 till 5 minuter tills blandningen tjocknat. Mixa till en slät massa och låt kallna. Muddla myntan och limeklyftorna. Tillsätt isen, hallonpurén, rommen och sodavattnet och blanda. Servera direkt.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…