Placeholder

Hallonmarinerad prästostsallad med rädisor och gräslök

Ingredienser

500 g prästost
2 tsk salt
2 tsk socker
1 msk flytande honung
4 msk olivolja
1 msk hallonbalsamico
svartpeppar efter smak
0,5 dl finhackad gräslök
2 knippen spänstiga rädisor
2 huvuden romansallad

Gör så här

1. Skär osten i cm-stora tärningar.

2. Blanda salt, socker, svartpeppar och honung med olja och balsamico till marinaden. Blanda i gräslöken. Häll marinaden över osten i en skål, rör om och ställ åt sidan.

3. Skölj rädisor och sallad. Skiva rädisorna tunt och bryt loss bladen från salladshuvudena.

4. Lägg upp salladsbladen litet snyggt på ett stort fat. Toppa med osten och häll över marinaden.

Ca 4 portioner, serverat som tillbehör

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr