2 dl vispgrädde
2 dl Kesella Gourmet
1 dl socker
2 tsk vaniljsocker
1 burk persikor
1 - 2 dl frysta eller färska hallon
1. Vispa grädden. Blanda med Kesella, socker och vaniljsocker. Låt stå och "mogna" en stund i kylen.
2. Varva sedan krämen med klyftade persikor och frysta hallon.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng