500 g hallon
4 msk mandellikör
3 dl vispgrädde
6 små vita maränger,
grovkrossade
1. Rensa hallonen, lägg dem i en skål och stänk likör över dem. Täck skålen med plastfolie och ställ i kylen 2 timmar.
2. Vispa grädden i en stor skål och vänd sedan ned hallonen med sin saft. Strö krossad maräng över och vänd försiktigt. Skeda upp desserten och servera genast.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng