Placeholder

Hallon- och chokladmousse

Ingredienser

2 dl hallon
2 dl vispgrädde
150 g choklad, 70%
2 äggulor
1 msk råsocker

Gör så här

1. Mosa hallonen med en gaffel. Spara några fina till garnering. Blanda moset med råsocker.

2. Bryt chokladen i en skål och smält den över vattenbad. Vispa grädden hårt och vänd ned de mosade hallonen.

3. Rör ned en äggula i taget i den smälta chokladen och rör sedan ned hallongrädden i chokladsmeten.

4. Klicka moussen i fyra koppar eller glas. Lå stå 1 timme i kylen före servering. Garnera med hallon.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Imponerande "fullträff" hyllas av experterna
99 kr