500 g rotselleri
1 gul lök
½ tsk curry
3 Smör
1 liter vatten
3 msk kantarellfond
300 g grönkål
150 g färskost naturell
140 g Kvibille® ädel
100 g kantareller
1 krm salt
2 krm svartpeppar
4 grova småbröd
Skala och skär rotselleri och lök i bitar. Fräs dem med curry i 1 msk smör i en stor kastrull ca 3 min. Tillsätt vatten och fond, låt koka på medelvärme ca 5 min. Riv av grönkålen från stammen och finhacka. Tillsätt grönkålen och koka ytterligare ca 5 min. Tillsätt färskosten och hälften av ädelosten och mixa slät. Rensa svampen och stek den i en stekpanna med resten av smöret, salta och peppra. Toppa soppan med svampen och smula över resten av ädelosten. Servera med bröd.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…