Placeholder

Grönkålspasta med korv

Ingredienser

4 portioner pasta
1 l grönkål
500 g korv
5 dl crème fraîche
1 dl grädde
0,5 - 1 tsk chiliflakes
2 vitlöksklyftor
2 gula lökar

Gör så här

1. Koka pastan enligt anvisning.

2. Skala och hacka löken. Skär bort stammen från grönkålen och grovhacka bladen. Skär korven i slantar. Hetta upp en stekpanna med olja och stek korven så den får fin färg. Lägg åt sidan.

3. Ta samma stekpanna med litet smör i och fräs löken några minuter. Tillsätt sedan grönkål, pressad vitlök och chiliflakes. Tillsätt grädde och crème fraîche och låt puttra ihop några minuter.

4. Smaka av med önskade kryddor och lägg i korven. Servera med pastan.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.