Placeholder

Grilled cheese med kyckling

Ingredienser

12 skivor bröd, gärna
ljust surdegsbröd
2 - 3 skivade tomater
cheddarost
smör till stekning

Fyllning:
2 kycklingfiléer
1 grön paprika
1 röd paprika
1 gul lök
1 påse fajitakrydda, ca 28 g

Gör så här

1. Hacka löken i tärningar och strimla kycklingen. Hetta upp olja i en stekpanna och stek löken tills den får färg.

2. Tillsätt paprikan och stek tills den mjuknar. Vänd i kycklingen och stek litet till. Tillsätt fajitakryddan och stek litet till, stäng av värmen och ställ åt sidan.

3. Lägg 1 - 2 skivor cheddarost på en brödskiva och lägg 2 skivor tomat ovanpå. Lägg kycklingfyllning över och avsluta med 1 - 2 ostskivor.

4. Lägg en brödskiva över och pressa lätt ihop mackan. Hetta upp en rejäl klick smör i en panna och stek mackorna ca 4 minuter/sida på medelhög värme.

6 dubbelmackor

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.