Placeholder

Grillad fläskkarré med parmesandip

Ingredienser

4 - 6 skivor fläskkarré
2 vitlöksklyftor
1 msk paprikapulver
1 tsk oregano
1 tsk timjan
1 tsk grovmalen svartpeppar
salt

Parmesandip:
2 dl crème fraîche
1 dl riven parmesan
2 msk hackad persilja
salt
peppar

Gör så här

1. Krossa vitlöken och blanda med alla kryddorna utom saltet. Gnid in köttet med kryddblandningen och låt det marinera medan du gör dipen.

2. Blanda crème fraîche och parmesan. Rör ned persilja och smaka av med salt och peppar.

3. Grilla köttet helt igenom 6 - 7 minuter på varje sida. Krydda med salt och servera med parmesandipen.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.