4 - 6 skivor fläskkarré
2 vitlöksklyftor
1 msk paprikapulver
1 tsk oregano
1 tsk timjan
1 tsk grovmalen svartpeppar
salt
Parmesandip:
2 dl crème fraîche
1 dl riven parmesan
2 msk hackad persilja
salt
peppar
1. Krossa vitlöken och blanda med alla kryddorna utom saltet. Gnid in köttet med kryddblandningen och låt det marinera medan du gör dipen.
2. Blanda crème fraîche och parmesan. Rör ned persilja och smaka av med salt och peppar.
3. Grilla köttet helt igenom 6 - 7 minuter på varje sida. Krydda med salt och servera med parmesandipen.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Fläskfilégryta med curry och ris
Festlig och snabblagad gryta med fläskfilé i en underbart god och krämig currysås. Bjud med…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk