Placeholder

Gratinerad sommarskinka

Ingredienser

1 burk skinka, ca 450 g
1 msk senap
50 g ost i skivor
0,5 tsk paprikapulver
ca 400 g haricots verts
eller brytbönor
4 tomater

Gör så här

1. Sätt ugnen på 250 grader.

2. Skär skinkan i knappt cm-tjocka skivor. Lägg dem litet omlott på ugnssäkert fat.

3. Bred senap på skinkan, täck med ostskivor och strö över paprikapulver. Lägg grönsakerna runtom och gratinera ca 15 minuter.

4. Servera med kokt potatis.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr