Placeholder

Gratinerad, fylld och baconlindad tjockkorv med gräddstuvad purjolök

Ingredienser

4 tjocka grillkorvar
1 gul lök
ketchup
senap
1 pkt bacon

Gräddstuvad purjolök:
smör
1 stor purjolök
1 grönsaksbuljongtärning
1 dl vatten
2 dl grädde
salt
peppar

Gör så här

1. Snitta korvarna längs mitten och med några sneda snitt över hela. Fyll med hackad gul lök som du blandat med ketchup och senap av valfri sort.

2. Linda 1 - 2 baconskivor runt varje korv och lägg på ett ugnsfast fat. Gratinera i 220 grader ca 20 minuter.

3. Hetta upp en panna med smör, finhacka purjon och stek den mjuk på medelvärme. Tillsätt buljongtärning och vatten och låt vattnet koka in. Slå på grädden och låt allt koka ihop så det blir krämigt. Smaka av med salt och peppar.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.