4 tjocka grillkorvar
1 gul lök
ketchup
senap
1 pkt bacon
Gräddstuvad purjolök:
smör
1 stor purjolök
1 grönsaksbuljongtärning
1 dl vatten
2 dl grädde
salt
peppar
1. Snitta korvarna längs mitten och med några sneda snitt över hela. Fyll med hackad gul lök som du blandat med ketchup och senap av valfri sort.
2. Linda 1 - 2 baconskivor runt varje korv och lägg på ett ugnsfast fat. Gratinera i 220 grader ca 20 minuter.
3. Hetta upp en panna med smör, finhacka purjon och stek den mjuk på medelvärme. Tillsätt buljongtärning och vatten och låt vattnet koka in. Slå på grädden och låt allt koka ihop så det blir krämigt. Smaka av med salt och peppar.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…