Placeholder

Grahamskakor med clementin

Ingredienser

150 g rumsvarmt smör
1 dl socker
3 dl vetemjöl
0,5 dl grahamsgryn
1 tsk bakpulver
1 tsk hela, mortlade anisfrön
finrivet skal av 2 clementiner
eller annan småcitrus

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Rör smör och socker mjukt och smidigt. Rör ihop mjöl, grahamsgryn, bakpulver och anisfrön. Blanda ned mjölet i smöret tillsammans med finrivet clementinskal och rör ihop till en smidig deg.

3. Rulla 20 små bollar av kakdegen och lägg på en bakpappersklädd plåt. Tryck till kakorna lätt. Grädda mitt i ugnen 12 - 15 minuter och låt svalna på plåten.

20 st

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Storslagen & smörig chardonnay på 1L
98 kr