4 tjocka korvar, lunch- eller frukostkorvar
1 - 2 msk senap
75 g riven ost
0,5 röd eller grön paprika
8 skivor bacon
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Skär en längsgående skåra i varje korv. Bred litet senap i varje snitt.
3. Skär ost och paprika i strimlor och tryck ned i skåran. Vira 2 baconskivor runt varje korv.
4. Lägg korvarna i ett ugnssäkert fat och gratinera mitt i ugnen ca 20 minuter. Servera med potatismos och grönsaker.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Korv stroganoff extra allt
En lyxigare variant på vardagsklassikern korv stroganoff med kryddig kabanoss, färska söta tomater och saltgurka…
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Stenfors gjutjärnsgryta
Värde 1 499 kr
Tävla här
Stäng