Placeholder

Fylld pasta med krämig svamp-, bacon- och paprikasås

Ingredienser

Ca 200 g svamp i bitar
smör
2 pkt bacon, strimlat
1 stor gul lök, hackad
2 paprikor i bitar, olika färger
2 burkar crème fraîche
salt
svartpeppar
gräslök eller persija, hackad
valfri pasta, gärna fylld
riven parmesan

Gör så här

1. Fräs svampen i litet smör tills den har släppt vätska och fått litet färg. Krydda med litet svartpeppar och ställ åt sidan.

2. Fräs baconstrimlorna tills de börjar bli knapriga och släpper fettet. Häll av (eller behåll) det mesta fettet. Blanda sedan ned svamp och lök och låt fräsa med.

3. Blanda ned crème fraîche och paprika och låt puttra ihop litet. Smaka av med salt och svartpeppar.

4. Lägg upp den fyllda pastan i djup tallrik, lägg över såsen och strö över parmesan. Rör om och garnera med hackad gräslök eller persilja.

Ca 4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr