Placeholder

Fylld lövbiff

Ingredienser

4 stora skivor lövbiff
à ca 150 g
1 tsk salt
4 tsk ljus fransk senap
2 tsk riven pepparrot
2 msk smör

Sås:
2 dl vispgrädde
1 tsk ljus fransk senap
ev salt och peppar

Gör så här

1. Strö salt på köttskivorna. Fördela senap och pepparrot ovanpå. Vik köttskivorna dubbla och stek dem i smör i het stekpanna 2 - 3 minuter/sida. Ta upp biffarna och håll dem varma.

2. Häll grädde i pannan och sjud ihop några minuter. Smaksätt med fransk senap och ev mer salt och peppar.

3. Servera lövbiffarna med sås, stekt klyftpotatis och grillade tomater.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr