4 skivor lövbiff à ca 125 g
4 msk fransk senap
1 burk kapris
0,5 tsk salt
1 krm nymalen svartpeppar
1 msk smör
0,5 dl vatten
Senapspotatis:
800 g mjölig potatis
2 msk fransk senap
2,5 dl matlagningsgrädde
0,5 tsk salt
1 krm nymalen svartpeppar
1. Skala potatisen och skär den i cm-stora bitar. Lägg den i en kastrull.
2. Rör ut senapen i matlagningsgrädden och blanda ned i potatisen. Tillsätt salt och peppar och låt koka på svag värme tills potatisen är mjuk, ca 12 minuter.
3. Bred senap på lövbiffsskivorna och strö på kapris. Vik ihop på mitten och strö på salt och peppar. Stek biffen i smör i het stekpanna ca 1 minut på varje sida. Häll på vattnet och låt koka upp ca 1 minut.
4. Servera senapspotatisen genast med stekt lövbiff och t ex sockerärter.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng