Placeholder

Fylld biff

Ingredienser

4 skivor mört innanlår av nöt,
500 - 600 g
salt, peppar
smör

Fyllning:
1 gul lök
1 skiva rökt skinka
100 g champinjoner
2 tomater
smör
salt, peppar, vitlökssalt
4 äggulor

Gör så här

1. Bulta ut köttskivorna så tunt som möjligt. Strö salt och peppar på den sida som ligger uppåt.

2. Hacka lök och skinka fint. Ansa champinjonerna och skär dem i tunna skivor. Skålla och skala tomaterna, ta bort kärnorna och skär tomatköttet i tärningar.

3. Fräs alltsammans i smör, strö på salt och peppar och även en aning vitlökssalt.

4. Lägg fyllningen på den ena halvan av varje biff. Gör en fördjupning i fyllningen och häll försiktigt dit en äggula. Lägg den andra biffhalvan över och fäst med ett par tandpetare, så att fyllningen hålls innanför.

5. Stek biffarna i väl brynt smör ca 4 minuter/sida, strö på salt och peppar och servera.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr