3.5 dl Strösocker
3.75 dl Vetemjöl
1 dl Kakao
1 nypa Salt
2 tsk Vaniljsocker
5 Ägg
2.25 dl Neutral olja (el. 200g smör)
3 dl Chokladknappar
Börja med att sätta ugnen på 175°C och klä en form 20×20 cm (el. springform) med bakplåtspapper.
Rör ihop alla ingredienser utom chokladknapparna till en slät smet.
Häll i formen och strö över chokladknapparna.
Grädda mitt i ugnen i 25-30 minuter. Känn med en sticka – den ska vara liiiite kladdig när du provar mitt i kakan.
Låt svalna innan du skär i rutor.
Förvaras i tätslutande burk i skafferiet. Går jättebra att frysa in.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…