400 g mörk eller ljus choklad
1 burk sötad kondenserad mjölk, 397 g (sötad eller sockrad står det på burken)
1. Smält chokladen över vattenbad.
2. Rör ner den kondenserade mjölken i skålen och blanda ordentligt.
3. Bred snabbt ut smeten i en form, ca 20 x 20 cm, klädd med bakplåtspapper.
4. Låt den stelna i kylen.
5. Skär chokladen i bitar med en vass kniv.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng