1 burk vaniljkesella, 250 g
2 dl frysta mangotärningar
1 msk kokosflingor
bär till garnering
1. Kör Kesella, mangotärningar och kokos i en mixer till en slät röra.
2. Lägg upp i efterrättsglas och ställ dem i frysen ca 1,5 timme. Ta ut glasen och garnera med valfria bär, t ex hallon. Servera.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk