1 färdigköpt marängbotten
4 dl vaniljvisp
400 g hallon
2 nektariner
ev andra bär efter säsong
1. Klä en springform med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter, med plastfilm på insidan. Lägg marängbotten i formen.
2. Vispa upp vaniljvispen enligt anvisning. Blanda ned ca 1,5 dl hallon i vispet. Bred ut blandningen på marängplattan. Täck över och ställ formen i frysen ett par timmar.
3. Ta fram tårtan, lossa kanten och ställ tårtan på ett fat. Klyfta nektarinerna. Dekorera tårtan med resterande hallon, nektarinklyftor samt ev andra bär.
6 - 8 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…