Placeholder

Fryst hallonmaräng

Ingredienser

1 färdigköpt marängbotten
4 dl vaniljvisp
400 g hallon
2 nektariner
ev andra bär efter säsong

Gör så här

1. Klä en springform med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter, med plastfilm på insidan. Lägg marängbotten i formen.

2. Vispa upp vaniljvispen enligt anvisning. Blanda ned ca 1,5 dl hallon i vispet. Bred ut blandningen på marängplattan. Täck över och ställ formen i frysen ett par timmar.

3. Ta fram tårtan, lossa kanten och ställ tårtan på ett fat. Klyfta nektarinerna. Dekorera tårtan med resterande hallon, nektarinklyftor samt ev andra bär.

6 - 8 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.