Placeholder

Frusen hallontårta

Ingredienser

6 digestivekex
1 fp Milda Vaniljvisp
2 msk socker
1 pkt frysta hallon

Gör så här

1. Lägg kexen i en påse och knyt ihop. Krossa kexen med en kavel (eller använd matberedare och krossa kexen i den).

2. Vispa vaniljvispen hårt i en skål med elvisp. Blanda ned 2 msk socker. Strö hälften av kexsmulorna i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.

3. Häll blandningen i formen och jämna till ytan. Strö över resten av kexen och täck formen med aluminiumfolie. Ställ formen i frysen och låt stå 4 timmar.

4. Tina tårtan i kylen ca 30 minuter. Servera med extra bär.

10 bitar

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.