Placeholder

Frukostmuffins med hallon och kardemumma

Ingredienser

(6-8 muffins)
2 ägg
1 mogen banan
2 msk smält kokosolja
1 dl havremjöl
1dl havregryn
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1 tsk malen kardemumma
1 krm salt
1 dl hallon, färska eller frysta

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader
2. Mixa ägg, banan och kokosolja med stavmixer
3. Blanda alla torra ingredienser i en skål och rör ner i äggsmeten. Fortsätt mixa till en slät smet och vänd ner hallonen (använder du frysta ska de vara tinade)
4. Häll upp i muffinsformar och ställ in i ugnen i ca 15 min

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr