Smet:
50 g smör
1 dl mjölk
2 ägg
2 dl socker
2 tsk vaniljsocker
3 dl vetemjöl
1,5 tsk bakpulver
Fras:
75 g smör
2 dl kokos
2 dl havregryn
1 dl socker
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Smält smöret till fraset och rör ned kokos, havregryn och socker. Rör så att allt blandar sig.
3. Smält smöret till smeten och häll i mjölken. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt den varma mjölkblandningen. Rör ned mjölet blandat med vaniljsocker och bakpulver.
4. Fyll muffinsformar till hälften med smet och lägg en rågad tsk fras ovanpå. Grädda 12 minuter.
30 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…