Placeholder

Fransk fläskfilé

Ingredienser

1 kg fläskfilé
1,2 l vispgrädde
2 citroner
2 knippor persilja
5 msk dijonsenap
vetemjöl
salt
vitpeppar
citronpeppar
grovmalen svartpeppar
paprikapulver
25 potatisar

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Skiva köttet i 2 cm tjocka skivor. Lägg dem i en plastpåse med mjölet och kryddorna. Skaka om ordentligt.

3. Stek köttet i mycket smör tills det är genomstekt. Lägg det i en ugnsform. Blanda grädde, citronskal, hackad persilja, senap och kryddor efter smak.

4. Häll över köttet och tillaga i ugnen till gyllenbrun färg. Servera med valfria tillbehör och en god sallad.

5 - 6 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr