Placeholder

Förrätt – Varm getosttartalett

Ingredienser

1 pkt 3Totoque tartaletter (9stk)
1 rull Chevré getost
1 dl honungskaramelliserad lök
Rucola till garnering

Gör så här

1 - Stek löken på svag värme och tillsätt honungen när löken blivit mjuk (detta kan göras dagen i förväg och ev. frysas in)

2 - Fyll tartaletten med löken och lägg en skiva (ca. 0,5 cm tjock) Chevré oppå.

3 - Sätt in tartaletterna i ugn 200gr i 5 minuter.

4 - Garnera med Rucola blad.

5 - Servera

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.