1 pkt 3Totoque tartaletter (9stk)
1 rull Chevré getost
1 dl honungskaramelliserad lök
Rucola till garnering
1 - Stek löken på svag värme och tillsätt honungen när löken blivit mjuk (detta kan göras dagen i förväg och ev. frysas in)
2 - Fyll tartaletten med löken och lägg en skiva (ca. 0,5 cm tjock) Chevré oppå.
3 - Sätt in tartaletterna i ugn 200gr i 5 minuter.
4 - Garnera med Rucola blad.
5 - Servera
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…