Ljummet Vatten 420ml
Torrjäst 4g/1 Tsk
Honung 5g/1 tsk
Extra Virgin Oliv Olja 4 Msk
Finmalen Havsalt 10g/2 Tsk
Vit Brödmjöl 500g "12% Protein eller Högre"
Topping:
Lägg På Tooping Tex. Oliver Och Rosmarin och havssaltsalt
Blanda
Ljummet Vatten 420ml
Torrjäst 4g/1 Tsk
Honung 5g/1 tsk
Extra Virgin Oliv Olja 1 Matsked
Finmalen Havsalt 10g/2 Tsk
Vit Brödmjöl 500g "12% Protein eller Högre"
Blanda Til completely Hydrated
Täck Skålen Och Låt Den Vila 10min
Blöt Händerna Vik Över Degen Från Sidobotten Från Sida Till Sida
Täck Skålen Igen Och Vila I 10min
Repitera Vikningsprocessen
Vänd Degen Så Den Släta Sidan Är Uppåt Och De Vikna Delarna Nedåt
Pensla På Olivolja
Täck Skålen Med Plast Och Ställ I Kylen Över Natten
1-2 Dagar Senare Smörj In En Plåt Ca 23x33cm Med 2-3 Matskedar Olivolja, Lägg I Smeten, Vik Degen Till En Burito Form, Vänd Degen Med Den Släta Sidan Uppåt. Täck Den Och Låt Den Vila I 2h.
Om Smeten Inte Spridit Ut Sig Längs Plåten Så Hjälp Den Ut Till Sidorna Av Plåten
Drissla På Olivolja Och Tryck Ner Fingrarna I Degen Så Degen Är Full Av "kratrar"
Lägg På Tooping Tex. Oliver Och Rosmarin och havssaltsalt
Lägg in i nedre delen av ugnen på 220 grader i 18-22min
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…