4 portioner ris
1 burk majs
1 purjolök
skinka eller kassler
Sås:
2 dl vispad grädde
2 dl majonnäs
1 msk senap
2 dl riven ost
curry efter smak, ca 1 tsk
1. Koka riset och blanda med majs och strimlad purjolök. Lägg det i en smord form. Tärna skinkan eller kasslern och strö det över risbädden.
2. Blanda ihop såsen och bred den över alltihop. Gratinera i ca 225 grader till fin färg. Servera med sallad och ev bröd.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng