Placeholder

Fluff under täcke

Ingredienser

4 portioner ris
1 burk majs
1 purjolök
skinka eller kassler

Sås:
2 dl vispad grädde
2 dl majonnäs
1 msk senap
2 dl riven ost
curry efter smak, ca 1 tsk

Gör så här

1. Koka riset och blanda med majs och strimlad purjolök. Lägg det i en smord form. Tärna skinkan eller kasslern och strö det över risbädden.

2. Blanda ihop såsen och bred den över alltihop. Gratinera i ca 225 grader till fin färg. Servera med sallad och ev bröd.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.