Placeholder

Flisans snabba bärkaka

Ingredienser

3 ägg
1,5 dl socker
2,5 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
0,5 tsk bakpulver
50 g smör
2 - 3 dl bär, gärna
hallon och blåbär
0,5 dl kokos

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj och kokosströ en rund form.

2. Rör samman ägg och socker, vispa inte. Blanda i resten av de torra ingredienserna. Smält smöret och blanda i det också. Rör försiktigt till en jämn smet.

3. Häll smeten i formen och strö över bären. Det går bäst när de är frysta. Sist strör du över kokos. Grädda ca 30 minuter.

4. Låt kakan kallna och sikta ev över litet florsocker.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Storslagen & smörig chardonnay på 1L
98 kr