Placeholder

Fläskrulader med lök och paprika

Ingredienser

500 g benfritt fläskkött i skivor,
t ex bog eller skinka
1,5 - 2 tsk salt
0,5 tsk vitpeppar
1,5 tsk rosmarin
smör
2 stora gula lökar
1 röd paprika
3 dl buljong
1,5 msk äkta soya

Gör så här

1. Krydda köttskivorna med salt, peppar och rosmarin. Rulla ihop dem till rulader och fäst med tandpetare. Bryn ruladerna i smör i en stekpanna och ta upp dem. Skala och hacka löken, skölj, kärna ur och strimla paprikan.

2. Fräs lök och paprika i stekpannan och häll över buljong och soya. Lägg tillbaka köttet och låt det hela eftersteka på svag värme under lock ca 20 minuter eller tills köttet är mört. Pröva med sticka.

3. Servera med kokt potatis, broccoli och gärna också en råkostsallad.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.