Placeholder

Fläskkotletter med stekt rödkål och kryddsmör

Ingredienser

4 fläskkotletter à ca 150 g
1 klyfta rödkål, ca 500 g
1 msk + 50 g + 1 msk smör
1 tsk + 1 tsk salt
1 kruka persilja
1 msk dijonsenap
2 krm nymalen svartpeppar

Gör så här

1. Strimla rödkålen och stek den mjuk i 1 msk smör på medelstark värme ca 10 minuter. Krydda med 1 tsk salt.

2. Hacka hälften av persiljan och blanda med 50 g smör och senap.

3. Stek kotletterna i 1 msk smör ca 3 minuter/sida. Krydda med 1 tsk salt och peppar. Servera kotletterna med kål, kryddsmör och kokt potatis och strö över resterande persilja.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr