4 fläskkotletter à ca 150 g
1 klyfta rödkål, ca 500 g
1 msk + 50 g + 1 msk smör
1 tsk + 1 tsk salt
1 kruka persilja
1 msk dijonsenap
2 krm nymalen svartpeppar
1. Strimla rödkålen och stek den mjuk i 1 msk smör på medelstark värme ca 10 minuter. Krydda med 1 tsk salt.
2. Hacka hälften av persiljan och blanda med 50 g smör och senap.
3. Stek kotletterna i 1 msk smör ca 3 minuter/sida. Krydda med 1 tsk salt och peppar. Servera kotletterna med kål, kryddsmör och kokt potatis och strö över resterande persilja.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Fläskfilégryta med curry och ris
Festlig och snabblagad gryta med fläskfilé i en underbart god och krämig currysås. Bjud med…
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng