Placeholder

Fläskkotletter från Neapel

Ingredienser

2 tsk olivolja
1 klyfta vitlök
4 tjocka fläskkotletter
salt
peppar
3 tsk vitt vin
3 tsk tomatpuré
1 grön paprika
350 g skivade champinjoner

Gör så här

1. Hetta upp oljan i en stor stekpanna. Pressa i vitlöken, bryn den och plocka sedan upp den. Stek kotletterna i samma panna så de blir vackert gyllenbruna. Salta och peppra.

2. Blanda vin och tomatpuré och häll det i stekpannan. Tillsätt paprika och champinjoner och låt puttra under lock 45 minuter eller tills kotletterna är möra.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.