2 tsk olivolja
1 klyfta vitlök
4 tjocka fläskkotletter
salt
peppar
3 tsk vitt vin
3 tsk tomatpuré
1 grön paprika
350 g skivade champinjoner
1. Hetta upp oljan i en stor stekpanna. Pressa i vitlöken, bryn den och plocka sedan upp den. Stek kotletterna i samma panna så de blir vackert gyllenbruna. Salta och peppra.
2. Blanda vin och tomatpuré och häll det i stekpannan. Tillsätt paprika och champinjoner och låt puttra under lock 45 minuter eller tills kotletterna är möra.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Fläskfilégryta med curry och ris
Festlig och snabblagad gryta med fläskfilé i en underbart god och krämig currysås. Bjud med…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk